Aura-Soma®

Nyomtatás


 


 

 

„Te vagy a szín, amit választasz, és ez tükrözi lényed szükségletét” (Vicky Wall, az Aura-Soma rendszer alapítója)

Az Aura-Soma egy önválasztó, nem rábeszélő, finom lélekterápiás módszer. 1983-ban Vicky Wall, egy idős angol gyógyszerész hölgy alkotta meg meditációs inspiráció alapján. Az Aura-Soma (ejtsd: auraszóma) jelentése: fény-test, rendszerében a szivárvány színei (=fény) és az egyensúly a kulcs. Az Aura-Soma rendszer a színeket mint ősi, univerzális nyelvet használva szól hozzánk és beszél rólunk, ennek tolmácsolásában egy konzulens lehet segítségünkre.

Én azt kedvelem benne, hogy a szemet gyönyörködtető üvegcsék színei mögé tekintve mély megértést képes adni, és minden esetben pozitív megközelítéssel segíti utunkat és életünk tudatosabb megélését.

 

Egyensúlyüvegek

E csodás rendszer egyesíti a színek, a gyógynövények, a kristályok legtisztább rezgéseit.
Alapját az Egyensúlyüvegek képezik, melyek két egymáson fekvő olaj- illetve vízalapú folyadékrétegből állnak. Ezen felül gyógynövények esszenciáit, kristályokat és természetes színező anyagokat tartalmaznak, valamint átesnek egy kabbalista energizáló folyamaton is. Mindez a világon egyetlen helyen, egy észak-angliai biodinamikus gazdaságban, tiszta energetikai körülmények között, főként manuális eljárással készül (Dev Aura, Tetford).
Amikor az Egyensúlyüveg két pólusát összerázzuk, olyan emulziót kapunk, melyet a bőrünkbe masszírozhatunk, így a gyógynövények és kristályok jótékony hatása a véráramba kerül és belülről is kifejti építő hatását, így segít minket az egyensúlyi állapot elérésében.

 

 

 

Minden egyes Egyensúlyüveg – jelenleg 113 féle létezik – egy adott színkombinációt tartalmaz, ez hordozza az elsődleges szimbólumokat az értelmezésben. Ezenfelül mindegyiknek van neve, sorszáma, mindhez tartoznak különleges tulajdonságok (ajándékok és feladatok), valamint pozitív, megerősítő mondatok. A színek különböző kombinációja több szinten működik, testi, szellemi, érzelmi és lelki síkon fejti ki hatását.

 

Kinek, mikor, hogyan?

Ha életünk valamely területén megbillent vagy esetleg sosem létezett valódi egyensúly, és ezen változtatni szeretnénk, az Aura-Soma rendszer segít meglátni e helyzetek bennünk rejlő okát és lehetséges kiútjait egyaránt. Ehhez egy Aura-Soma konzultációra kell ellátogatnunk.

Mivel az Aura-Soma rendszer alapelve az, hogy ez egy önválasztó, nem pedig rábeszélő módszer, így ki-ki maga fogja érezni, hogy mikor és kihez szeretne elmenni Aura-Soma konzultációra. A változási folyamat már ezzel az elhatározással elkezdődik, majd a konzultációval folytatódik és az üvegek használatával teljesedhet ki.

A konzultáció elején az Egyensúlyüveg készletből 4-et kell kiválasztani, azt a 4-et amelyik a legjobban tetszik, amelyekhez vonzódunk. Nem tudunk rosszul választani, a belső ösztönös részünk pontosan érzi, hogy milyen rezgésre, vagyis melyik színre van szüksége az egyensúlyi állapothoz. A kiválasztott 4 üveg tehát mint 4 apró ablak bepillantást enged lelkünk és lényünk mélyebb zugaiba.

 

 


A választott színkombinációkat azután megbeszéljük, én a színek kapcsán kérdezek és beszélgetünk. Természetesen ez is ki-ki saját döntése, hogy milyen mélyen enged magába és jelenlegi életszakaszába látni mind a konzulensnek, mind saját magának.

A kiválasztott üvegek meg tudják mutatni, hogy életünkben jelenleg mi a célunk, milyen kihívások rejtőznek a mélyben és milyen megoldási lehetőségek segítenek előrelépni az úton.

Az Aura-Soma Egyensúlyüvegek nem csak közvetett úton, az elemzés és a megértés útján segítenek, hanem közvetlen módon, használat során is. Ha úgy döntünk, a konzultáció végén kiválaszthatunk (megvásárolhatunk) egy üveget, melynek használatakor a gyógynövény és kristályenergiák kapcsolatba lépnek az adott színeknek megfelelő energiaközpontokkal, és harmonizálják azok működését. Így kapcsolódik össze és fejti ki együttes hatását a konzultáció általi tudatos megértés és az energetikai harmonizáció.

Aura-Soma konzulensként az a célom, hogy segítsek ráismerni saját tehetségeidre és ez erőt, hitet adjon a vágyott változási folyamat továbblendítéséhez. De mindez továbbra is a Te szabad választásod.

Vendégeim véleménye elolvasható itt


Színekkel várlak!